Sommarjobba på Hall Media

Nu söker vi modiga och nyfikna medarbetare till vår redaktion!

Vi söker dig som

är nyfiken, noggrann och allmänbildad. Du skriver rakt, smart och trivs med att jobba i ett högt tempo. Det spelar ingen roll om du är i början av din journalistiska resa eller är mer erfaren, det viktiga är att du är en person som vågar visa framfötterna och gillar att komma med egna idéer.

Lär känna dina kommande kollegor!

 

 

Varför jobba med oss?

Vårt löfte är att alltid vara närvarande och tillgängliga i det lokala genom vår journalistik, vårt berättande och kommunikation i relevanta och samtida distributionskanaler.

 

  • Vi har

    en unik mix av oberoende mediekanaler innehållande journalistik och berättande som når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i.

  • Engagerat

    ärligt, målinriktat och tillsammans gör vi vårt oberoende berättande tillgängligt på läsarens villkor.

  • Vi levererar

    kvalitativ journalistik, berättande och kommunikation genom samtida distributionskanaler till våra läsare och målgrupper.

Några av våra tidigare sommarvikarier

Att jobba som redigerare på Hall Media är både roligt och utvecklande – man lär sig något nytt hela tiden. Perfekt sommarjobb om man vill arbeta kreativt och samtidigt känna att man gör något betydelsefullt!

Eveline Ingesson redigerare på Hall Medias printredaktion sommaren 2019

Vill du jobba som sportreporter i framtiden? Då är Smålands-Tidningen den perfekta plantskolan. Räkna med stort ansvar, frihet att få komma med egna idéer och stort förtroende. Du får testa på hantverkets alla olika delar – matchbevakning, krönikor samt längre reportage. Ett perfekt sommarjobb för dig som vill utvecklas i rollen som sportreporter.

Tobias Hellgren Sportreporter på Smålands-Tidningen sommaren 2019

Mina två somrar på Jönköpings-Posten gav mig en väldigt bred journalistisk grund att stå på. Första sommaren kom jag nyexaminerad, lite oerfaren och framför allt nervös till redaktionen. Den tillit och uppmuntran som jag möttes av hjälpte mig i min roll som tidningens enda näringslivsreporter. Jag lämnade med en fördjupad inblick i stadens många spännande företag. Den andra sommaren fick jag återigen chansen att testa på något nytt men den här gången som helgredaktör. Det varierande arbetet, förtroendet som jag kände från arbetsgivaren och den accepterande stämningen på kontoret gjorde det till en riktigt rolig sommar. Mitt självförtroende och tilltro till min egen förmåga har stärkts under min tid på Hall Media.​

Magdalena Strömberg Näringslivsreporter på Jönköpings-Posten sommaren 2018 och helgredaktör sommaren 2019

FAQ

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor