facebook tracking
Avdelning

Redaktion

Connect

I norra Småland ger vi ut fem prenumererade 6-dagarstidningar, Jönköpings-PostenSmålands-TidningenVetlanda-PostenTranås TidningSmålands Dagblad och 4-dagarstidningen Värnamo Nyheter samt gratistidningarna Jönköping Nu, Finnveden Nu, Höglandet Nu, Västboandan och Tranås Aktuellt med utgivning 1 gång/vecka. I södra Småland finns Smålänningen som kommer ut måndag till fredag och är en prenumererad morgontidning samt gratistidningen Veckobladet Smålänningen.
Falköpings TidningVästgöta-Bladet och Skaraborgs Läns Tidning i Västergötland har en utgivningsfrekvens på 4 dagar/vecka och är prenumererade medan Skövde Nyheter är en veckoutgiven gratistidning. Gratistidningarna delas ut till samtliga hushåll i sina respektive regioner.

På webben erbjuder vi ständigt uppdaterade nyheter i våra nyhetsappar och på jonkopingsposten.se,jnytt.se, smalandstidningen.se, tranastidning.se, vetlandaposten.se, smalandsdagblad.se, smalanningen.se, varnamonyheter.se, skovdenyheter.se, falkopingstidning.se, skaraborgslanstidning.se och vastgotabladet.se. 

Hall Media når med alla sina produkter i dag fler läsare än någonsin och jobbar ständigt med utveckling för att finnas i de kanaler som är relevanta för publiken.

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i. Engagerat, ärligt, målinriktat och tillsammans gör vi vårt oberoende berättande tillgängligt på läsarens villkor. Vi levererar kvalitativ journalistik, berättande och kommunikation genom samtida distributionskanaler till våra läsare och målgrupper.

Vi investerar i och stärker det lokala sammanhanget. Vi vill lyfta de lokala nyheterna och är stolta över att kunna bidra till sammanhållning och utveckling i de regioner där vi är verksamma. 

Vårt uppdrag och vår närvaro är viktigare än någonsin. Alltid med journalistiken, berättandet och samhället som mittpunkt.


Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor