facebook tracking
Avdelning

Hall Media Tryck

Connect

När de flesta sover sött är det full aktivitet på Hall Media Tryck. I våra tryckpressar produceras drygt 700 000 tidningar varje vecka. Vi är experter på tidningstryck och bidrar gärna med trycksaksutveckling. Hos oss finns lång erfarenhet och hög kompetens inom tryck och layout, pappersval, sektionsuppdelningar m.m. 

Vår tryckteknik är rulloffset, coldset i formaten broadsheet, tabloid, trimmad tabloid och trimmat kvartsformat 185 x 255 mm. Vi erbjuder sidomfång i spannet 4 till 96 sidor i fyrfärg, upp till fyra sektioner. Vi kan använda standard tidningspapper och ett antal förbättrade papperskvalitéer 52-70 g. Vi utför även ibladning och adressering.
Alla våra tidningar är återvinningsbara och all makulatur och emballage i vår process går till återvinning.

Varför jobba med oss?

Vårt löfte är att alltid vara närvarande och tillgängliga i det lokala genom vår journalistik, vårt berättande och kommunikation i relevanta och samtida distributionskanaler.

 

  • Vi har

    ...en unik mix av oberoende mediekanaler innehållande journalistik och berättande som når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i.

  • Engagerat

    ...ärligt, målinriktat och tillsammans gör vi vårt oberoende berättande tillgängligt på läsarens villkor.

  • Vi levererar

    ...kvalitativ journalistik, berättande och kommunikation genom samtida distributionskanaler till våra läsare och målgrupper.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor