facebook tracking
Avdelning

Försäljning/Event

Connect

När man som företag vill marknadsföra en produkt eller tjänst i hjärtat av Sverige har Hall Media rätt kanaler. Vi kan hjälpa kunden med precis allt man behöver för att gå från tanke till gärning, från annonseringsplan till annonskreation. Via våra tidningar och nyhetssajter når våra kunder över 300 000 läsare varje dag. 

Vi är stolta över vår oberoende mix av mediekanaler som ser till att de erbjudanden och budskap kunden vill förmedla blir lästa. 

Att synas i samband med ett av våra event är ingen vanlig annonsaffär. Som eventpartner erbjuds kunden en de luxe-variant av marknadsföring. Eventmarknadsföring är en form av sponsring och passar de företag som vill arbeta långsiktigt och djupgående med sitt varumärke. Hall Media är delaktiga i en lång rad evenemang. Till exempel Jönköpings Fotbollsgala, Värnamo Näringslivsgala, Smålands Litteraturfestival (SmåLit), Mediabaren och Eksjö Stadsfest m.fl.

Varför jobba med oss?

Vårt löfte är att alltid vara närvarande och tillgängliga i det lokala genom vår journalistik, vårt berättande och kommunikation i relevanta och samtida distributionskanaler.

 

  • Vi har

    ...en unik mix av oberoende mediekanaler innehållande journalistik och berättande som når en majoritet av befolkningen på de orter vi närvarar i.

  • Engagerat

    ...ärligt, målinriktat och tillsammans gör vi vårt oberoende berättande tillgängligt på läsarens villkor.

  • Vi levererar

    ...kvalitativ journalistik, berättande och kommunikation genom samtida distributionskanaler till våra läsare och målgrupper.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor